Nyttig info

AFHÆNGIGHEDSSKABENDE MEDICIN:

Der er indført skærpede retningslinier for ordination af afhængighedsskabende og beroligende medicin. Afhængighedsskabende medicin

REJSEVACCINATION:

Ring til sekretærerne mellem kl. 9 og 12 for at planlægge et vaccinations-forløb. Du vil få tilsendt en email med spørgsmål om rejsen, så vi kan sørge for at de rigtige vacciner bliver bestilt hjem til dig.

Vi tilbyder en bred vifte af vaccinationer samt rådgivning om malariamedicin mv. Rejsevaccination og rådgivnng i forbindelse hermed er en privat konsultation og betales ikke af sygesikringen. Ring til os for yderligere information.

Her kan du se priser på en del af de vaccinationer vi tilbyder: Vaccinationspriser

SYGESIKRINGSBEVIS:

Husk at medbringe dit sygesikringsbevis hver gang du kommer i klinikken - dit sygesikringsbevis skal du opfatte som dit betalingskort overfor sygesikringen.

SYGEBESØG

Det er kun muligt at få sygebesøg på bopælen, hvis der ikke ikke er nogen mulighed for at transportere sig til lægehuset. Sygebesøg køres kun efter telefonisk aftale med lægen. Lægen skal kontaktes telefonisk mellem 8 og 9.

INFLUENZA-VACCINATION:

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination til:
* Personer, der er 65 år eller derover
* Personer med visse kroniske sygdomme, fx. diabetes, astma eller KOL
* Svært overvægtige med BMI over 40
* Gravide, der er i 2. og 3. trimester

Personer i de nævnte grupper har ret til at blive vaccineret gratis. Hold øje med dagspressen og nyheder her på siden om hvornår vaccinationer tilbydes.
2020: Vaccination med tidsbestilling:
Torsdag d.1 Oktober
Fredag d.2 Oktober
Torsdag d.7 Oktober
Torsdag d.22 Oktober
Samt ved alm. tidsbestilling i det omfang det bliver nødvendigt.